Nike air force 1 flyknit low dam vit

If you have questions about GSU stuff, or want to talk about our University or classes in general, post here!

Moderator: CE_RedLightning

xiaomeiziaha
Posts: 3

Nike air force 1 flyknit low dam vit

Post#1 » Wed Sep 13, 2017 3:36 am

Image

Nike air force 1 mid är en legend. Ursprungligen släpptes 1982, de designades av Bruce Kilgore (Air Jordan II, Sock Racer, Lufttryck) och har övergått från teknisk basketskorskor till att ha en livsstilsmodell. Finns i otaliga material, teknik och färgvägar, den senaste iterationen av denna klassiker är perfekt för dina kommande höstpassar. Nike Air Force 1 High '07 LV har en tri-färgad övre bestående av läder, mocka och duk. Dessutom sitter denna Light Bone / Sequoia-Khaki färgväg uppe på en gummi ytsula.

Nike lanserade flygvapnet 1 1982 med en enkel kampanjslogan "Air in a box". Den första basketskon som innehöll en ficka fylld med luft i hälen för att dämpa och stödja. nike air force 1 vit namngavs efter Air Force One-planet som USA: s president flyger in. I början av 1990-talet förlorade flygvapnet 1 några popularitet, men i de senare 1990-talet och 2000-talet gjorde AF1 en återkommande roll. Det är den första Nike Basketball sneaker med Air-teknik, och kommer också i en Mid och High version. Air Force 1 Low anses vara den mest heralded sneaker of all time, konsekvent bland de bästa säljarna av året.

Du kan inte gå fel med männen nike air force 1 high svart Låg avslappnad sko. Det är en sko med så mycket historia fylld i det. Det har blivit uppkallat efter den jet som bär den amerikanska presidenten. Den har två sulor en midsula och en yttersåle. Mellansolen har fyllts med Nike luftenheten medan yttersålen har gummi med svängpunkter i framfoten och hälen. Övre delen har gjorts av både textil och läder med perforeringsförmåga. Detta gör det till en bekväm och snygg sko. Inläggssulorna ger dig ett bågstöd som garanterar att dina fötter bibehåller rätt hävstångseffekt. Det sänker också dina chanser att utveckla Achilles sena eller plantar fasciit.

Nike air force 1 flyknit low dam tog in Bruce Kilgore för att designa flygvapnet 1. Kilgore inspirerade för den här legendariska högtoppsiletten från en vandringsstuga, Nike Approach. Kilgore snedde axelns snitt för att ge stöd och flexibilitet. Under en tid som de flesta sneakers anställde sillbenet-dragmönstret bestämde Kilgore att det här mönstret inte var sammanhängande för en basketsko. Detta ledde till att han utvecklade det cirkulära mönstret på yttersålet, vilket gjorde det möjligt för spelarna att svänga lätt.

http://www.shoesmarkse.com/

Return to “Georgia Southern”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron