adidas campus vit svart

If you have questions about GSU stuff, or want to talk about our University or classes in general, post here!

Moderator: CE_RedLightning

rykertitus
Posts: 3

adidas campus vit svart

Post#1 » Sun Oct 08, 2017 11:18 pm

Image

Påbörjat på rätt sätt på basketplanen på 1980-talet kom adidas campus vit svart vid en tid då adidas redan gjorde bra saker i idrottsvärlden. Superstjärnans texturerade tåstycke vred redan vid sidan av den upphöjda Pro-modellen, och på fotbollssidan regerade Gazelle högsta.

adidas campus rosa grå började i sport och dess dope stil förhöjde den till ikonisk status. Ursprungligen en lowcut basketsko känd som turneringen, den extremt bekväma sneaker med den enkla designen översattes lätt till en livsstilssko. Efter den smörjiga suèdesilhouetten antogs av hip-hop-huvuden, gick kampanjen utanför campusen fast i gatorna.

Om du är en fan av adidas Superstar, Gazelle eller Stan Smith kommer du att älska deras syskon adidas campus blå röd. Campus har en fast plats i adidas historia; Men det sågs aldrig i rampljuset. 2017 är inställd på att bli kampanjens återupplivning och dess påstående i det nuvarande sneakerlandskapet. Adidas Campus var ursprungligen kallade "Turnering" i början av 1970-talet och döptes om till "Campus" 1980. Stilen började livet på domstolen - en låg -topp basketskorskor som slutligen övergick till en avslappnad skatesko med en vulkaniserad sula.

Detaljerna är autentiskt enkla, med en tonal spets och en vit läderrem och en flikhälsa som lägger till en ny appell. Tappningseffektdjupprocessen lägger också till en ny dynamik i skon som bara blir starkare när överdelarna börjar åldras och utvecklar en egen karaktär. Avslutande av tränaren är en korkstol med en tryckt trådstängselmönsteröverlag, som refererar till populariteten hos adidas campus brun män 80 inom stads subkulturer.

http://www.skormark.com/

Return to “Georgia Southern”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron