adidas primeknit stan smith grå

A place to post any guides or tutorials you have for anything in HvZ. These could range from New Player Guides to Nerf Mod Guides to Sock Rolling Guides!

Moderator: CE_RedLightning

ouibpjhasj25
Posts: 3

adidas primeknit stan smith grå

Post#1 » Fri Jan 26, 2018 8:47 pm

Image

Skoen er adidas stan smith sort og hvid, et hvidleder nummer med lysegrønne accenter introduceret i 1971, året før Stan Smith (spilleren, nu 70) tjente sin anden og sidste Grand Slam single titel. Takket være en velorganiseret reklameblitz har denne usandsynlige helt gjort en af ​​de største tilbagesendelser i markedsføringshistorien, fra et faldende mærke, der er populært hos forstæderne, til et must-have til den fashionable.

En sko skabt af Adidas, opkaldt efter den berømte amerikanske tennisspiller. adidas primeknit stan smith grå underskrev en kontrakt med Adidas i 1971, og siden da er denne model nok et af de mest succesrige designs nogensinde. Det blev endda opført i Guinness World records for deres utrolige salg.

Et must-have til alle street savvy sneaker gals. Det afslappede spark du altid kan klæde sig op eller ned, og du ved, du er rockin ', er en af ​​de bedste stilarter til adidas. Med klassiske farveveje virker adidas stan smith sko kvinder godt hele året rundt. Uanset om du klæder varmt i jeans og frakker eller går på gaden i sommer i en kjole eller nederdel, vil denne sneaker ikke lade dig ned.

Disse adidas stan smith sko tilbud sale i chok-mintgrøn funktion har fuld front snørefastgørelse. De syntetiske grønne overdeler med gummieret belægning er den reflekterende overflade. Stan Smiths signaturlogo er præsenteret på tungen og de tre striber perforeringer på vip og ud trin. Udforsk nu rækkevidde af farver og stil af Stan Smith-trænerne.

http://www.skarpepriser.com/

Return to “Guides”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron