Page 1 of 1

nike air max 97 silver bullet sale

Posted: Sun Oct 29, 2017 9:41 pm
by keaiqingbei
Image

På frigørelsestidspunktet blev nike air max Sko sale design betragtet som værende ekstremt modig og outlandish, men opfattelserne mod det har ændret sig gennem årene, og det er nu accepteret at være et tidløst og klassisk design. I årenes løb har der været hundreder af tilpasninger, der falder ind under Air Max-paraplyen, og siden den efterfølgende retrogenvinding er blevet endnu mere originale designs skabt til Air Max-serien.

I dag er det 27 års jubilæum, siden Nike's prisbelønnede nike air max 2017 sort-silhuet blev oprettet, og for at fejre "Nike Air Max Day" har de designet en specialudgave af undervisere kaldet Nike Air Max Zero "The One Before the One". "Nike Air Max Day" var mønstret sidste år af det amerikanske kraftværk i hyldest til det ærede træner design, der revolutionerede løbesko, før de fortsatte med at inspirere flere generationer af mode subkulturer med deres stil også.

Den ikoniske serie af luftpudeformede løbesko - designet af Nike's berygtede kreative ånd Tinker Hatfield - debuterede i 1987 og overtog verden af ​​atletik med storm med banebrydende teknologier for at forbedre ydeevnen, men ligesom mange af Nike's mest populære silhuetter er det også deres fantastiske flotte udseende, som har hjulpet dem med at forlade en varig arv. Den seneste retrospektive pakke, der hedder nike air max 97 silver bullet-serien, dykker dybt ind i arkiverne for at give fans mulighed for at nyde nogle af de designfunktioner, der oprindeligt blev mødt før den velindbydne Air Max 1 blev frigivet.

Nike air max thea hvid-luftenheden i fuld længde er designet med en rørformet konstruktion, som øger fleksibiliteten, mens du lægger mere luft under fødderne, og den klare gummi Waffle ydersål giver holdbarhed og fremragende flertræksgear. Den lette konstruerede mesh hjælper med at holde din fod kølig, mens midfoot Flywire kabler giver en adaptiv, understøttende fit.26 marts vil ikke være en bemærkelsesværdig dato i dagbogen for de fleste. Men træner aficionados kan have det penciled i. Fordi det ikke er bare en gammel dag i slutningen af ​​foråret - det er officielt Air Max Day. Nike har erklæret det sådan. Mens de fleste mærker skal vente på en "stor" milepæl fødselsdag til en marketing begivenhed - du ved, 10 år eller endda 25 - dette er at fejre Air Max 1s drejning.

http://www.shoesmarkdk.com/