adidas tubular radial rot

Questions about modding? Want someone to mod something for you? Want to show off your new modded blaster? Post here!

Moderator: CE_RedLightning

ytfuyrte
Posts: 3

adidas tubular radial rot

Post#1 » Thu Dec 07, 2017 8:54 pm

Image


De adidas schoenen is gearriveerd in een nieuwe levendige colorway, net op tijd voor het aankomende herfstseizoen. De schoen is volledig rood en heeft een combinatie van eersteklas suède en ademende mesh. Het voltooien van het uiterlijk is een rode tussenzool uit één stuk voor lichte flexibiliteit en grip. Terwijl de Tubular Radial een model is dat meer aansluit bij de lifestyle-kant van het athleisure-spectrum, kunt u er zeker van zijn dat de schoenen nog steeds een eersteklas comfort bieden met zijn EVA -infuus dempingssysteem.


adidas schoenen sale als het jaar van de haan in de Chinese dierenriem, en met Chinees nieuwjaar nadert (28 januari) deze laatste variatie van de Adidas Tubular Radial wordt behandeld in een feestelijk thema. Gekleurd in een traditioneel palet - zwart is gewoon prominent over het bovenwerk van leer / neopreen, terwijl het boven op een heldere witte buisvormige zooleenheid rust voor een simplistische tweekleurige afwerking. Een onderscheidbaar element is gericht op de gevederde leren hiellip, die ook een veelkleurig Rooster-geborduurd logo draagt ​​om zijn respectieve esthetiek af te ronden.


De nieuwe adidas tubular wordt naast een zwarte / rode colorway aangeboden in een andere ingetogen afwerking, deze keer bestaande uit graniet. Een lichtgrijs mesh-detail voor de teendoos voor ventilatie, het grootste deel van de bovenkant van de sneaker is ingekleurd een donkerdere tint, met name suède accenten op de neus en het veter-kooisysteem, gevolgd door leren accenten op de hiel, elastische band op de bootvoet tussen de voet en neopreen.


Voelde je je de zwart en roze colorway van de adidas tubular radial rot die we je vorige week lieten zien? Hoewel het een beetje leek op de Siren Red Roshe Run, leek het alsof het een eigen was. We zijn nu in een nieuwe week en we hebben twee nieuwe colorways om je te laten zien van het nieuwste Tubular silhouet. De eerste wordt geleverd in een overwegend zwart bovenwerk dat wordt aangevuld door bordeauxrode details op de toebox en op de spikkels op de tussenzool. De tweede neemt de tonale route, omdat de hele schoen grijs is en witte vlekken op de buisvormige tussenzool vallen.


http://www.runrunbe.com/

Return to “Blaster Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron