adidas tubular moc

Questions about modding? Want someone to mod something for you? Want to show off your new modded blaster? Post here!

Moderator: CE_RedLightning

gvbxhjzgc
Posts: 3

adidas tubular moc

Post#1 » Sun Nov 26, 2017 8:12 pm

Image


adidas sko dræber virkelig det med livsstilen ser i år ved at infusere skoene med en slags dualitet, der er iboende for dem. De gør dette ved at udstyre modellerne med teknologi, der føles inatlet atletisk og er endnu kontekstualiseret ved sin nye brug. Adidas Tubular Moc Runner er det perfekte eksempel på dette, da det blander DNA'en af ​​en løbesko med stilen af en moccasin. Resultaterne er ret beskadigede som rige læder og smidig ruskind er sidestillet imod neopren og Tubular-dæmpningssystemet. Den jordiske farvevej, der indeholder brune, orange og guld gør dette til en interessant sneaker og perfekt til at sparke rundt i.


Den nyeste farvevej til adidas sko 2017 sales kaldes "Blanket", og det er nemt at se hvorfor. Ideelt til at bære i disse koldere måneder, lad os se nærmere på, hvad denne version af Adidas Originals Tubular Moc Runner har at tilbyde. Den indianske inspirerede Adidas Originals Tubular Moc Runner kommer med en uldlignende konstruktion på den øvre parrede med tæppe som trykt syet til bourgogne suede. Også kommer i burgunder er neopren tungen og tonal snørebånd. En offwhite tubulær mellemsål er placeret nedenunder, mens skoens udseende er afsluttet med tilføjelsen af ​​brune hits placeret på hælen og den bageste del af mellemsålen.


Senest tilbydes i "Tæppe" og "Tomat", kommer adidas tubular tilbage i en mere efterår / vinter-passende palette. Udformet af dens moccasin-inspirerede detaljer langs sin tåbe med tykke søm består skos overvejende nuance af sort , som ses på tværs af sin suede øvre og neopren bootie konstruktion. Tonal læder accenter leveres af øjenlågene, mens Chocolate Brown accenter placeret på tværs af sin ruskind mudguard, foring og snørebånd virkelig give sneaker en slank og moderne æstetik. Desuden er subtile grå accenter pryder sin bageste del cap fra sin undervurderede farveway.


En ny sæson betyder helt nye versioner af Visvim Voyageur adidas tubular moc-Folk klar til din rådighed. Kom i tre forskellige farvelægninger, lad os få et hurtigt kig på, hvad hvert par har at byde på. Visvim Voyageur Moc-Folk er en mid-top moccasin stil sko. Det første jeg kan differentiere på disse par er, at visvim fjernede frynsedetaljerne, vi er vant til at se på anklen. Dette resulterer i et mere subtilt udseende. Skoen forbliver færdig i en kohudskonstruktion, mens du sidder på toppen af ​​en Vibram sål. Læder snørebånd i samme tilsvarende nuance binder udseendet sammen.


http://www.runarundk.com/

Return to “Blaster Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron