nike air max 1 ultra essentials dames schoenen

Post anything gameplay or mission related here! Got suggestions? Post them here! During the game posts about the game can go here as well.

Moderator: CE_RedLightning

vivavfhjhkh
Posts: 3

nike air max 1 ultra essentials dames schoenen

Post#1 » Mon Nov 20, 2017 3:37 am

Image

Nike Sportswear introduceert de nieuwste nike air max 1 ultra essential zwart-colorway die in september door Gym Red werd benadrukt. Gekleed in een Pure Platinum, Gym Red, zwart-wit kleurenschema. Deze Nike Air Max 1 heeft een bovenwerk van Hyperfuse met Gym Red-overlays, zwarte details en zit bovenop een witte tussenzool.

Het model dat in 1987 de Air Max-rage op gang heeft gebracht en de in essentie geboren sneakercultuur zoals we die nu kennen, wordt dankzij de nieuwste update van Nike een nieuw leven ingeblazen. Hier heeft de nike air max 1 ultra essential 2.0 wit in zijn originele en iconische wit-grijs-varsity rode colorway de Ultra Essential-behandeling gekregen, die bestaat uit een uit één stuk bestaande, gezeefdrukte bekleding en een bijgewerkte Ultra-zool die het stevig in de arena van moderne klassiekers.

Na het verschijnen in een OG "Sport Red" colorway introduceert nike air max 1 ultra essential heren de tweede van de twee originele tinten, die "Varsity Blue" is, volgens High Snobiety. De nieuwe versie is anders in algemene vorm en constructie maar heeft nog steeds vergelijkbare esthetische eigenschappen van zijn voorganger. De moderne versie heeft een teenendoos, een vamp en een meshingang met zeefdruk. Het gigantische sportkledingmerk gebruikte moderne bouwtechnieken en de schoen heeft nu een bovenwerk uit één stuk in vergelijking met de multi-paneelstructuur van de originele Nike Air Max 1, onthulde HNHH.

Naast het uitgebreide assortiment volledig witte sneakers introduceert Nike nu een nike air max 1 ultra essentials dames schoenen dat misschien wel een van de schoonste monochromatische silhouetten is die we ooit hebben gezien. De exclusieve sneaker voor dames heeft een slanke, gestroomlijnde versie die is ontworpen met de vrouwelijke drager in gedachten. Gebouwd met een bovenwerk van mesh, is de getapete Swoosh-branding te zien op het zijpaneel, samen met een onmiskenbare Air-unit langs de knapperige witte tussenzool. Een zuivere buitenzool van platina rondt de look af.

http://www.shoesmarkbe.com/

Return to “Gameplay and Missions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron