nike air max thea ultra flyknit

Have a fun HvZ story to tell? Want to reminisce about the good old days? Talk about it here!

Moderator: CE_RedLightning

dpoijshjadlo
Posts: 3

nike air max thea ultra flyknit

Post#1 » Wed Dec 27, 2017 10:51 pm

Image

Ved at holde æresdifferensen som den første Nike-model med en synlig Air-Sole-enhed blev den legendariske nike air max 90 essential wolf grey oprindeligt udgivet i 1987. Og næsten 30 år efter den første debut er den stadig så populær som nogensinde. Plus, Nike fortsætter med at oprette nye moderne versioner af denne klassiker, som den nyligt udgivne Nike Air Max 1 Ultra Essential. Denne ultra-lette version er konstrueret med en sømløs, ikke sys øvre for øget åndbarhed. De har også en forarbejdet mellemsål med udskæringer for at reducere vægten og give bedre fleksibilitet.

Den nye version er blevet ombygget i ruskind og meshpaneler, der sidder på en ekstrem polstret sål med de samme hvide og levende orange farver. nike air max 2017 sale Ved siden af ​​denne udgivelse er de 6 andre versioner i den nye kapselsamling alle tilpasninger af den samme infrarøde farve, selvom de er lavet i en række usædvanlige premiummaterialer som kork, fløjl og forskellige tryk som snakeskin og paisley.

Helt siden introduktionen i 1995 har nike air max 95 premium gold salgshas været en fast favorit blandt løbere og samlere. Udformet af Nike-designlegenden Sergio Lozano var varemærket striberede "bølger" på siderne inspireret af Nike's Beavertown, Oregon-hovedkvarteret og Grand Canyon, mens designteamet tog inspiration fra menneskelig anatomi til mellemsål, ydersål og snøring . Resultatet af disse bestræbelser var en af ​​de mest efterspurgte sneakers i midten af ​​90'erne, med samlere og kølige børn fra New York til London til Tokyo, alle sammen for at få deres hænder på et par.

Nike air max thea ultra flyknit tager det grundlæggende fra Nike Air Max-serien og giver det en moderne, minimalistisk opdatering. Med succesen fra Nike Roshe Run i damerne markedet har Thea en mere strømlinet silhuet og bruger hyperfuse detaljer for at holde udseendet slank.

http://www.skarpepriser.com/

Return to “Stories”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron