adidas busenitz blauw

Have a fun HvZ story to tell? Want to reminisce about the good old days? Talk about it here!

Moderator: CE_RedLightning

iuykmjn
Posts: 3

adidas busenitz blauw

Post#1 » Fri Oct 06, 2017 11:26 pm

Image

De derde variatie van de Adidas Busenitz pro is de adidas busenitz pro sale kopen. De Busenitz ADV biedt alle duurzaamheid van de originele Adidas Busenitz-kopzool, maar met GEOFIT-constructie, verhoogde hielkussing, en ingebouwde oogleden. In essentie is de Busenitz ADV een Frankenstein-ization van alle functies van de originele Busenitz en de Busenitz Vulc.

adidas busenitz blauw presenteert de Busenitz Pure Boost in een zomergerechte gaasconstructie met het combineren van hun populairste skateschoen van alle tijden, met het voordeel van Boost cushioning. Al met inspiratie van vintage adidas voetbalsmodellen wordt de Dennis Busenitz handtekening schoen sportiefder dan ooit met de toevoeging van Boost, waardoor de sneaker in de perfecte buitenschoolse chiller wordt. De hele mesh-bovenkant heeft een tonaal navyblauw met bijpassende textielstrepen en schuimtand- en hielpaneel. Onder het ruime Boost-schuim is een zoolrubber buitenzool om ze mooi af te maken. Het laatste aanbod voor de Busenitz Pure Boost komt nu bij adidas Skateboarding-leveranciers als Premier.

Duurzame adidas busenitz boost wit leather lederen schaatsschoenen van adidas. Laag profiel silhouet biedt een gewatteerde enkel kraag voor comfortabele ondersteuning, samen met een kant voor sluiting voor een strakke en veilige pasvorm. Afgerond met een zwenkpunt rubberen kopzool voor maximale grip + tractie. Adidas combineert mode en functie met een van de voornaamste sportkledetiketten wereldwijd om een ​​klassiek technisch assortiment sneakers en atletische kleding te creëren.

Adidas slaagde erin om een ​​solide model te maken met de adidas busenitz zwart rood. De gevulkaniseerde zool en de smalle teen doos geven de schoen een goed plank gevoel en goede grip. Tegelijkertijd heeft men geen gevoel van een verminderde schoen. Het comfortabel ontworpen voetbed zorgt voor een comfortabele pasvorm en daarmee betrouwbaarheid. Dit maakt de schoen ook perfect om geïnspireerd te worden door zijn naamgenoot, om te kunnen behandelen wat voelde als 40 km / u Lijnen op het asfalt.

http://www.zwartstyle.com/

Return to “Stories”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron