adidas tubular shadow

A place to ask questions about anything HvZ

Moderator: CE_RedLightning

Jocelyn Whit
Posts: 3

adidas tubular shadow

Post#1 » Thu Jan 25, 2018 3:59 am

Udgivelse senere i denne uge, her er et adidas tubular shadow første kig på to farvelægninger af Alexander Wang x adidas AW Hike Lo. Denne gang er samarbejdet mellem de to centreret omkring fodtøj til udendørs. Alexander Wang x adidas AW Hike Lo er hyldest til 90'ers New York City raving og cykling. Bedste del om dem? De kommer med boostpude på den eneste enhed. Andet bedste del om? De er helt sikkert hovedturnere, jeg mener at se på neonvibberne på overdelene. Konstrueret ud af ruskind, læder og neopren, se efter begge par af Alexander Wang x adidas AW Hike Lo at falde den 5. august.

Tidligere set i en simpel sort hvid farveway, bringer vi nu dig officielle billeder sammen med en udgivelsesdato for adidas EQT Pude ADV i et slankt Triple Black-tilbud. Adidas EQT Pude ADV har mesh på hovedparten af den øvre, der er ramt med en adidas handball spezial subtile glitch camo print. Suede detaljer er så til stede på hælen / mudderet for den livsstil appel, mens en sort mellemsål og ydersål fuldender Triple Black temaet. I øjeblikket forventes adidas EQT Pude ADV i Triple Black at udløse fredag den 24. november til en pris på adidas iniki $ 140. Hold dig opdateret til Kicks On Fire.

Planlagt at frigive engang denne sommer sæson, i dag får vi vores første kig på adidas Iniki Runner Boost Goldenrod. Denne dristige version af Boost-modellen leveres med en rig gul øvre konstrueret ud fra den traditionelle maske- og ruskindskonstruktion. Tonale udseende brydes derefter op med hjælp fra de sorte hits, der er noteret på tre striber og hælfanen. Andre funktioner på skoen inkluderer White Boost mellemsål, sort gummi ydersål, gule snørebånd og Trefoil branding på tungen og hælen fanen. Er dette en af de bedste farveveje i modellen adidas pure boost endnu? Prissat til $ 120, hold dig indstillet til en udgivelsesdato.

Hvem føler forandringen af læder på denne Stan Smith? Ud nu, vælg disse op fra udvalgte forhandlere for $ 100.adidas Originals vil lancere adidas EQT Pude ADV starter med eksklusive regionale udgivelser 30. juli 2017 annoncerer adidas endelig ankomsten af den helt nye adidas EQT Pude ADV. Denne nye tilføjelse til EQT-familien er en opdateret og moderniseret version af den klassiske Cushion-runner. Det nye design ser ud til at gøre skoene mere slanke, skarpe og aggressive. Signaturfunktioner som PU-bur og EVA-polstring forbliver for at hjælpe med at holde nogle af skoene klassiske æstetik intakte.

Adidas EQT Pude ADV's debut begynder med de eksklusive regionale udgivelser, du ser nedenfor. Det grønne par vil være et eksklusivt Nordamerika, det Røde Par tilhører Asien, mens det blå par blev lavet til Europa. Alle tre par udgives den 12. august hos adidas såvel som hos udvalgte Adidas Originals forhandlere. Bliv afstemt, da mere frigivelsesoplysninger begynder at overflade. NÆRSTE AMERIKA ASIEN EUROPEToday vi kigger på de officielle billeder af adidas Pure Boost DPR Tactile Yellow. Med udgivelsesdatoen kun få dage væk, lad os stå op tæt og personligt adidas yeezy med denne nye farvevej af modellen.

Denne version af adidas Pure Boost DPR leveres med et Tactile Yellow, Core Black og White farveskema. Maskens øvre er lavet i Tactile Yellow og Core Black, mens Boost mellomsåle kommer i hvidt. Andre funktioner omfatter sort tunge og snørebånd, sort hæl tæller, sort gummi ydersål og endnu mere sort ved hjælp af Three Stripes branding på sidepaneler. Prissat til $ 150, afhent et par af disse den 1. august. Vi har lige fået ord, det er ikke en, men to forskellige farvelægninger af den Image nye adidas Dame 4 udgives samme dag i oktober måned.

Return to “Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron